Sertai Lauk sebagai team penghantar

Tambah pendapatan sampingan beserta berpeluang menyertai Team Lauk Delivery. Imbuhan komisen lebih tinggi sekiranya anda bersama kami lebih lama

Cepat dan mudah untuk menyertai Pasukan Lauk

Daftar

Masukkan maklumat anda untuk pendaftaran sebagai pasukan penghantaran Lauk. Pihak kami akan menghubungi anda secepat mungkin untuk urusan temuduga melalui telefon.

1

Terima Maklumat Penghantaran

Sebaik urusan verifikasi selesai anda diberi maklumat akaun sebagai penghantar Lauk.

2

Pembayaran Komisen

Pembayaran komisen akan dilakukan seminggu sekali. Pembayaran adalah termasuk kos penghantaran, komisen dan tips dari pelanggan Lauk.

3

Adakah anda memerlukan lebih banyak maklumat?

Beratus orang memesan makanan melalui aplikasi Lauk. Apabila pelanggan membuat pesanan, kami menawarkan penghantaran kepada pasukan Lauk Delivery, yang membolehkan anda menerima pendapatan.

Pada ketika ini Lauk boleh didapati di kawasan Klang, Shah Alam, Setia Alam, Kota Kemuning dan Port Klang. Kami akan membuka peluang di lebih banyak kawasan di sekitar Lembah Klang dan luar lembah Klang tidak lama lagi.

Proses pendaftaran kami hanya memerlukan beberapa minit. Setelah mendaftar, anda akan memerlukan 1-2 minggu untuk mengaktifkan akaun anda sepenuhnya.

Untuk menerima pendapatan, apa yang anda perlukan adalah telefon pintar dan mod pengangkutan, seperti motorsikal, kereta atau basikal. Kami akan menjaga perkara yang lain!

Tidak. Anda boleh menggunakan mana-mana kenderaan untuk menghantar. Anda hanya memerlukan lesen yang masih aktif dan cukai jalan yang sah.

Tekan butang ‘Mohon sekarang’ di bahagian atas halaman ini, dan log masuk menggunakan alamat e-mel dan nombor telefon yang anda gunakan untuk mendaftar. Sekiranya pendaftaran anda belum selesai, anda akan menerima notifikasi melalui e-mel dan Whatsapp.

Anda bos. Sebagai kontraktor bebas, anda mempunyai fleksibiliti dan kebebasan untuk memandu pada bila-bila masa yang anda mahukan, di mana sahaja anda mahu. Anda boleh menjadikannya sepenuh masa, sambilan, atau sekali sekala – dan bergerak ke mana sahaja. Ini adalah alternatif yang bagus untuk kerja bermusim, sementara dan sambilan.

Sebaik sahaja anda menerima notifikasi penghantaran, anda akan melihat lokasi pengambilan, penghantaran, dan waktu penghantaran serta maklumat penting yang lain mengenai pesanan tersebut.

Kemudian, anda boleh memilih untuk menerimanya atau menolaknya. Setelah anda menerimanya, ada empat langkah, semuanya digariskan dengan jelas dalam aplikasi:

1) Tekan ‘Start’ apabila anda sedang memandu ke restoran


2) Tekan ‘Complete’ setelah makanan selesai diambil


3) Kemudian tekan ‘Start’ apabila anda sudah bergerak ke lokasi pelanggan untuk menghantar makanan


4) Tekan “Complete’ setelah selesai penghantaran tersebut

Sertai Lauk sekarang! Klik Link di bawah untuk bertanya sebarang soalan

© Copyright Reserved. LAUK