Senarai Peniaga

Penghantaran Makanan Halal Terbaik di Lembah Klang

LAUK adalah platform penghantaran makanan dalam talian yang melayani pelanggan Lembah Klang di Malaysia. LAUK menyediakan makanan halal, dengan lebih dari 1000 item menu dari restoran dan restoran di Lembah Klang. Ia juga mempunyai sistem ganjaran untuk pengguna yang memesan secara berkala, yang melibatkan memperoleh kredit setelah setiap pembelian ditebus pada pesanan yang akan datang.

Cubalah perkhidmatan LAUK dari peniaga tempatan di bawah:

* Tidak beroperasi buat masa ini

LAUK adalah platform penghantaran makanan untuk pelanggan di Lembah Klang, Malaysia. Berasaskan prinsip penjimatan yang lebih baik dan ganjaran hebat, LAUK menawarkan pelanggan peluang untuk menikmati makanan Halal dengan harga yang berpatutan dan juga diberi ganjaran mata untuk setiap pembelian. Syarikat kami memberikan manfaat untuk komuniti setempat seperti inisiatif ke arah kesejahteraan dan projek impak sosial yang telah membantu pelbagai peringkat komuniti di seluruh Malaysia melalui inisiatif LAUK Share.

Masalah dihadapi pengguna iaitu sukar untuk mencari makanan yang berkhasiat ketika anda sibuk dengan aktiviti harian atau sedang menjalankan tugas. Kesukaran untuk mencari pilihan yang berpatutan kerana kebanyakan restoran dan makanan segera menghidangkan makanan yang diproses dan tidak sihat serta tinggi gula, garam dan lemak yang berpotensi akan menyebabkan penyakit tidak berjangkit seperti diabetes, darah tinggi dan kanser.

LAUK telah mencipta penyelesaian di mana kami memberikan makanan halal yang lazat dari restoran dan peniaga kami terus ke depan pintu rumah anda! Kami percaya bahawa semua orang layak mendapat makanan yang berkualiti tanpa perlu menghabiskan terlalu banyak masa untuk menyiapkannya di rumah. Matlamat kami bukan hanya untuk memberi kemudahan tetapi juga membantu orang membuat pilihan yang lebih baik melalui pendidikan mengenai pemakanan sehingga anda dapat menjalani kehidupan yang lebih sihat sambil menjimatkan wang!

Apa tunggu lagi, klik di sini untuk mula menjual makanan menggunakan LAUK!

© Copyright Reserved. LAUK